Villa Noordwijkerhout

Modern en chique zijn wel sleutelwoorden voor deze prachtige villa te Noordwijkerhout aan de Theresialaan 14. Vormgegeven met een samenstelling van blokvormen en royale glaspartijen met een afwisseling van strak wit en warme houttinten.
Uiteraard energiezuinig en voorzien van moderne apparatuur, maar vooral ook ruimtelijk en licht. De plafonds van de begane grond liggen op een indrukwekkende hoogte van 300 cm. Dat geeft een comfortabel woongevoel van een droomhuis, wat het voor deze opdrachtgevers zeker is geworden. De woning is gebouwd door P&M new Design en opgeleverd eind 2023.

laten we kennismaken!

Het ontwerp is het resultaat van een intensief en mooi traject met enthousiaste opdrachtgevers. Via verschillende varianten en stijlen werden de wensen helder en konden we het gewenste huisontwerp 'vinden'. De hoge glaspartijen en de ruimtelijke indeling zijn de kern van dit ontwerp. Het licht valt in allerlei schakeringen en kleuren binnen met vaak verrassend mooie effecten. De foto's zijn gemaakt na het middaguur. De ochtendzon staat op de achtergevel en slaapkamer. De hoge voorgevel-entree brengt het warme zuiderlicht diep in het huis.

Tekening download